Zorgbeveiliging

ZORGBEVEILIGING

ZORGBEVEILIGING VOOR UW ZORGINSTELLING

Zorgbeveiliging is een professionalisering binnen de beveiligingsbranche. Het is een beveiligingsdienst die dient ter ondersteuning van zorginstellingen. M.E.P. Security beheert de beveiliging van de klinische faciliteiten, zodat u als zorgverlener uw tijd en middelen kunt besteden aan waar u het beste in bent: uitstekende patiëntenzorg leveren.

M.E.P. Security voorziet organisaties in de zorgsector van professionele zorgbeveiliging in Nederland. Onze bekwame zorgbeveiligers zijn actief bij instanties als ziekenhuizen, open en gesloten GGZ-instellingen, daklozencentra en meer. Het is onze taak om de juiste zorgbeveiliger(s) in te zetten. Dat is altijd iemand die bij uw organisatie en het team past, maar vooral geschikt is voor de cliënt(en) om wie het gaat.

Vraag direct een offerte aan

WAT DOET EEN ZORGBEVEILIGER?

Zorginstellingen brengen een aantal unieke beveiligingsuitdagingen met zich mee. Onze zorgvuldig geselecteerde en uitzonderlijk goed opgeleide beveiligers zijn van vitaal belang voor het beveiligen van uw organisatie. Een zorgbeveiliger wordt onder andere ingezet op basis van het vermogen om zich fysiek en mentaal aan te passen aan uitdagende en snel veranderende omgevingen. Niets is zo veranderlijk als de zorg.

Onze Kracht

Zorgbeveiligers kunnen ondersteunen bij:

handsome guard in suit talking on walkie-talkie

BEVEILIGING IN DE ZORG BIJ M.E.P. SECURITY

Het is onze verantwoordelijkheid om de bescherming van personeel, cliënten en bezoekers te garanderen. Dit doen wij door continu samen te blijven werken en het beveiligingsplan frequent te toetsen. Door gebruik te maken van risico-indicatoren, evenals ervaring en kennis die is opgedaan, kunnen wij vol vertrouwen het type en aantal zorgbeveiligers toewijzen aan uw zorginstelling en de veiligheid waarborgen.

Onze Kracht

Maatwerk is de standaard

Zorgbeveiliging is M.E.P. Security op het lijf geschreven. Bij ons is maatwerk namelijk de standaard. Allereerst inventariseren wij goed wat uw vraag is met betrekking tot onze diensten binnen de zorgbeveiliging. Met deze informatie stellen wij een passend voorstel op om samen nader te beoordelen.

Onze zorgbeveiligers brengen mee:

Binnen ons team en daarbuiten hebben wij een netwerk waar ervaring en vertrouwen hand in hand gaan, zodat de zorgbeveiligers multi-inzetbaar zijn. Alles wat wij doen draait om de kwaliteit van de cliënt en daar gaan wij met onze opdrachtgever flexibel mee om.

Security cameras on dark building