Uitvaartbeveiliging

UITVAARTBEVEILIGING

WIJ BESCHERMEN U IN MOEILIJKE TIJDEN

Met een overlijdensbericht laat u weten wanneer een condoleance, dienst of uitvaart is. Echter lezen niet alleen vrienden en familie het bericht, ook laat u (onbewust) aan kwaadwillende weten wanneer u niet thuis bent. Criminelen maken dan ook vaak misbruik van een overlijdensbericht om toe te slaan.

Het laatste wat u wilt is na het afscheid van een dierbare thuiskomen en zien dat er is ingebroken. Een vreemde is uw woning binnengedrongen, heeft uw persoonlijke spullen aangeraakt en inbreuk gedaan op de herinneringen die u wilt koesteren. U wilt geen vreemden in uw huis, geen dingen kwijt zijn, administratieve rompslomp, opruimen of angst dat er nog iemand binnen in. U wilt rust om uw verdriet te verwerken.

Vraag direct een offerte aan

NEEM DE TIJD DAT U NODIG HEEFT

Afscheid heeft tijd nodig, tijd die u van te voren niet in kan schatten. Daarom vragen wij een vooraf afgesproken prijs die niet hoger word als blijkt dat u langer weg blijft. U heeft al genoeg aan uw hoofd, daar hoeven geen zorgen bij te komen over het in de gaten houden van de klok.

Wilt u geen extra zorgen op één van de moeilijke momenten in uw leven? Neem gerust contact met ons op.

Onze Kracht

PREVENTIE

U kunt zelf een aantal preventieve dingen doen om uw huis en bezittingen te beschermen tegen ongewenste gasten, zoals:

Maar soms zijn bovenstaande dingen echter niet mogelijk, of wilt u volkomen zeker zijn dat niemand in uw afwezigheid uw woning binnen dringt. Dan is het inschakelen van een beveiliger van M.E.P. Security de oplossing. Deze houdt uw woning in de gaten tijdens uw afwezigheid. Dat kan vanuit een positie in uw woning, maar ook daarbuiten. Uiteraard kan u van te voren uw wensen en voorkeuren aangeven.

Woman’s hand is pressing numbers on an electronic keypad to open the door of a house