Trots op ons werk

Trots op ons werk

TROTS OP M.E.P SECURITY

Veiligheid is een primaire levensbehoefte, een voorwaarde voor een succesvol en gelukkig leven. Want pas wanneer je je veilig voelt, heb je de ruimte om je te ontwikkelen, om te presteren of juist te ontspannen. Wij van M.E.P Security voorzien in die veiligheid. Voor elke gelegenheid bieden wij passende beveiligers, of dat nu in de privésfeer is of op zakelijk gebied.

Elke organisatie heeft weer andere wensen als het aankomt op beveiliging. Daarom leveren wij altijd maatwerk. Onze ervaren en professionele beveiligers gaan graag met u in gesprek om te verkennen wat voor u het beste is. Om de beveiliging te bieden die u nodig heeft en eventueel extra taken uit handen te nemen. Denk aan het opnemen van de telefoon, het helpen bij het opzetten en/of afruimen van een buffet of het verlenen van hand- en spandiensten bij een evenement of feest.

Met onze vriendelijke, representatieve en alerte beveiligers kunt u ervan op aan dat uw klant- en bezoekerscontact van a tot z op rolletjes loopt. Zo kunnen u en uw medewerkers zich volledig op kerntaken richten. Bent u op zoek naar de ideale beveiliger voor uw bedrijf? In een persoonlijk gesprek stemmen we graag met u af wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag direct een offerte aan

“Als beveiligingsprofessional heb ik brede ervaring in de beveiligingssector opgedaan. Zo ben ik als beveiliger en als teamleider werkzaam geweest voor tal van organisaties in diverse branches. Denk daarbij aan de detailhandel, het uitgaansleven, evenementenorganisaties en internationale organisaties binnen de advocatuur en farmaceutische industrie. Elk bedrijf met zijn eigen verhaal en unieke dienstverleningsverzoek.

“Van mijn ervaring met werknemers en opdrachtgevers heb ik een hoop kunnen leren. Ik kwam daarbij veel goede dingen, maar ook veel hobbels in de weg tegen. Dat maakt je vindingrijk en leert je om out of the box te denken. Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, heb ik een eigen missie en visie kunnen ontwikkelen. Een missie en visie die tot uiting komt in M.E.P. Security. Daarin staan gastheerschap, servicegerichtheid en het welzijn van onze medewerkers centraal.”

- MICHAEL PRONK, OPRICHTER VAN M.E.P. SECURITY
HET TEAM

ONZE MEDEWERKERS

De beveiligers van M.E.P. Security zijn breed opgeleid en worden doorlopend getraind en bijgeschoold om onze missie en visie waar te maken. Zij zijn er om bezoekers en medewerkers te verwelkomen en hun een veilig gevoel te geven. Een prettige omgang staat daarbij centraal. Eventuele ongeregeldheden lossen zij snel, adequaat en discreet op en beperken daarbij de overlast.

Beveiliging is geen luxe, maar noodzaak. M.E.P. Security creëert een zo veilig en prettig mogelijke (werk)omgeving. Wij geloven daarbij in de kracht van de positieve benadering. Daarom zetten wij beveiligers in met uitstekende sociale vaardigheden. Zelfverzekerd, representatief en vriendelijk.

Wij streven ernaar onze organisatie en dienstverlening continu te verbeteren. Daarom evalueren we regelmatig met onze opdrachtgevers en medewerkers. Twee keer per jaar volgen onze medewerkers training en bijscholing op het gebied van EHBO en BHV, het herkennen van afwijkend gedrag en security questioning. De trainingen zijn realistisch, praktijkgericht en, indien nodig, op specifieke omstandigheden afgestemd. Denk aan BMC, het bevrijden van liftpassagiers of havenbeveiliging.