Goede beveiliging kent meerdere componenten. Voor u als klant komt dit met name tot uiting in service, dit is namelijk wat u en andere aanwezigen zien en ervaren. Van een goede beveiliger mag u waakzaamheid en veiligheid verwachten, maar is er niet meer dat telt? Is een beveiliger niet onderdeel van het visitekaartje van uw organisatie? Dat vroeg ik mij ook af toen ik zelf nog als beveiliger werkte, dit leidde uiteindelijk tot het ontstaan van M.E.P. Security.

Hoe het idee voor mijn filosofie ontstond

Zelf beschik ik over jarenlange ervaring als beveiliger, en ik weet dus wat erbij komt kijken. Ik heb ook persoonlijk ervaren wat er vaak ontbreekt en hoe de dienstverlening nog beter kan. Door een situatie in het verleden werd mij dit duidelijk. Tijdens een van mijn diensten deed zich een situatie voor waarbij ik een keuze moest maken: wachten totdat de hulp die onderweg was aan zou komen, of proactief handelen en de situatie oplossen. Er was tenslotte weinig tijd tussen deze televisie opnames door. Ik koos voor het tweede.

Terwijl ik met de situatie bezig was, kwam mijn opdrachtgever langs. Hij was verbaasd en kwam naar mij toe. Ik gaf hem uitleg over de situatie en hoe ik deze aan het oplossen was. Zijn verbazing sloeg om in bewondering. Hij complimenteerde mij met de service die ik verleende, hielp mij afronden en vervolgens gingen wij beiden weer verder met onze eigen werkzaamheden. Niet veel later kwam hij nog een keer langs en opnieuw sprak hij mij aan. Hij liet weten dat hij in al zijn jaren nog nooit zo’n goede service van een beveiliger op deze locatie had meegemaakt. Ik was dankbaar voor dit mooie compliment, maar kon tegelijkertijd mijn oren niet geloven.

Deze gebeurtenis zette mij namelijk aan het denken over wat nu echt belangrijk is als beveiliger, naast de basiscompetenties. Ik deed namelijk iets dat mij gezien de situatie normaal leek, met het oog op goede service. Als ik opdrachtgever was geweest, had ik dit wellicht wel verwacht van mijn beveiliger. Maar kennelijk was dit buitengewoon. Ik vroeg mijzelf af: was dit dan echt zo buitengewoon? Ik was van mening dat dit niet zo was en dat dit eigenlijk heel normaal zou moeten zijn. Op dat moment ontstond de filosofie van M.E.P. Security: beveiliging met excellente service en van buitengewone service de standaard maken.

Hoe onze beveiligers zich met hun serviceniveau onderscheiden

M.E.P. Security levert vanzelfsprekend goed opgeleide beveiligers die beschikken over alle basiscompetenties. Wij gaan echter verder dan dat. Ons motto is: op zijn minst één gast een onvergetelijke dag bezorgen. Met deze mentaliteit worden onze beveiligers automatisch een gastheer/-dame voor iedereen. Om dit te bewerkstelligen, zorgen wij ervoor dat het serviceniveau van de beveiliger, past bij het niveau dat u wenst. Wij leveren maatwerk.

Uw beveiliger is verantwoordelijk voor de eerste indruk die uw organisatie maakt. Dit doet de beveiliger met zijn/haar uitstraling en de manier van verwelkomen. Op onze servicegerichte beveiligers kunt u vertrouwen. Met hen maakt u de perfecte eerste indruk, bent u gegarandeerd van optimale service voor gasten, klanten, bezoekers en personeel én bent u verzekerd van de best mogelijke beveiliging.

Waar een beveiliger van M.E.P. Security voor staat

Servicegericht beveiligen zit in ons DNA. Dit stralen onze beveiligers in alle opzichten uit. Wanneer u ons inschakelt voor het plaatsen van uw beveiligers, kunt u altijd rekenen op:

  • Een beveiliger met zichtbaar plezier in zijn/haar werk
  • Een verzorgd uiterlijk met een op maat gemaakt kostuum
  • Een representatieve communicatie en uitstekende verbale vaardigheden
  • Iemand die vertrouwen uitstraalt

Wij zorgen voor de perfecte match

Wanneer u een beveiliger of beveiligers nodig hebt, zorgen wij altijd voor de perfecte match. Wij willen uw organisatie, opdracht, wensen en eisen leren kennen. Wij selecteren vervolgens de professional(s) die hier optimaal bij aansluiten. Ook wanneer onze beveiligers eenmaal aan de slag zijn, blijven wij ons doorlopend inzetten voor optimale dienstverlening. Wij geloven dat de beste service alleen geleverd kan worden wanneer onze beveiligers passie en plezier uitstralen. Daar zijn wij dagelijks mee bezig. Als ondernemer heb ik een passie voor mijn vak en het werken met mensen. Dat geldt ook voor al onze beveiligers.

Heeft uw organisatie behoefte aan een passie volle ontmoeting met M.E.P. Security en zou u willen weten wat wij voor uw organisatie of uw klanten kunnen betekenen? Neem dat gerust contact met ons op. Ook waarderen wij het enorm als u reactie geeft op deze blog.

Vriendelijke groet,

Michael Pronk

LinkedIn