Receptiediensten

Receptiediensten

WIJ ZIJN UW EERSTE INDRUK

Je hebt geen tweede moment voor een eerste indruk, en dat geldt ook voor het bezoek aan een bedrijf. Een glimlach, een kopje koffie of thee, een vriendelijk woord bij het verlaten van het pand; het draagt allemaal bij aan de positieve indruk die een het bedrijf achter laat op haar bezoekers. Dat geldt overigens niet alleen voor klanten, ook medewerkers waarderen een werkgever meer wanneer ze zich welkom en veilig voelen in hun werkomgeving.

Tijdens het gehele verblijf in uw organisatie hebben bezoekers het idee dat ze beschikken over een persoonlijke assistent. De gastvrouw of -heer staat op elk moment voor hen klaar en stemt de dienstverlening volledig af op hun wensen en behoeften. Een verse cappuccino, het aansluiten van de beamer, het regelen van catering, het bestellen van taxi’s: aan alles wordt gedacht. Onze mensen geven meerwaarde aan het bezoek aan uw bedrijf.

Vraag direct een offerte aan

GASTVRIJHEID EN VEILIGHEID COMBINEREN IN UW BEDRIJF? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Onze Kracht

INZETBAAR VOOR RECEPTIEDIENSTEN EN ANDERE WERKZAAMHEDEN

Samen met u kijken we naar de best passende medewerker voor uw bedrijf, niet alleen in dienstverlenging maar ook in uitstraling en houding. Naast receptiewerk zijn onze mensen ook op andere plekken in de organisatie inzetbaar, zoals aan de servicedesk, in de postkamer of om ondersteuning te bieden tijdens evenementen. Maatwerk is bij ons dan ook standaard, net zoals meedenken en aandragen van ideeën ter verbetering op het gebied van dienstverlening en veiligheid.

Met de hospitality hosts van M.E.P. Security haalt u een gastvrouw- heer in huis die ook bewust is van veiligheid en doorpakken. Daarmee bent u dus verzekerd van gastvrijheid en veiligheid binnen uw bedrijf.