Over M.E.P Security

Als het op beveiliging aankomt, zijn wij uiterst veelzijdig. Zo zijn we onder meer in te schakelen voor receptiediensten, hotelbeveiliging, objectbeveiliging en voor de beveiliging van evenementen of feesten. Bent u tijdelijk van huis, bijvoorbeeld vanwege een uitvaart? Ook voor een Alarmsysteem of Camera beveiliging kunt u bij ons terrecht. Wij beveiligen uw woning en bedrijf, zo bent u ervan verzekerd dat u bij terugkomst geen onaangename verrassing te wachten staat. Vanuit Lelystad zijn wij actief in heel Nederland om maatwerk te leveren voor onze klanten.

Michael Pronk, oprichter van M.E.P. Security

“Aangenaam. Ik ben Michael Pronk, het gezicht van M.E.P. Security. Bent u opzoek naar passende beveiliging voor uw organisatie of in de privésfeer? Aarzel niet en bel mij persoonlijk via 06 1487 9084. In een geheel vrijblijvend gesprek kunnen we samen verkennen wat M.E.P. Security op het gebied van beveiliging/gastheerschap voor u kan betekenen. Zo kunnen we snel spijkers met koppen slaan voor een dienstverlening die geheel op uw wensen is afgestemd.”

Missie

Een veilige omgeving creëren. Dat doen we door te zorgen voor professionele beveiliging plus dat beetje extra. Want naast beveiliging bieden we uitstekende service en zetten graag een tandje bij als de situatie daarom vraagt.

Hoe we dat doen? Met de gecombineerde expertise en jarenlange ervaring van onze vakmensen die het hart vormen van M.E.P. Security. Vriendelijk, representatief, discreet en servicegericht fungeren zij als de perfecte beveiliger en gastheer/-vrouw van uw organisatie.

Visie

Onze mensen zijn het kloppend hart van M.E.P. Security. Zonder hun inzet en kwaliteiten zijn we nergens. Daarom investeren we in ons personeel. Door handvatten te bieden om te groeien worden zij een steeds betere versie van zichzelf.

Een leven lang leren en een gezonde geest in een gezond lichaam zijn de pijlers van ons personeelsbeleid. Want welzijn en persoonlijke/professionele ontwikkeling zijn van groot belang voor onze medewerkers. Om lekker in je vel te zitten en te excelleren op de werkvloer.

Zo kunnen onze medewerkers vrijelijk lenen uit onze bedrijfsbibliotheek en krijgen zij elk kwartaal een boekenbon. Ook bieden we mentale en financiële coaching om te zorgen dat zij scherp van geest blijven en psychisch gezond.

Een sportschool abonnement hoort ook bij onze secundaire arbeidsvoorwoorden. En onze medewerkers kunnen gratis advies van onze diëtiste inwinnen als het gaat om gezonde voeding, alcoholgebruik en/of stoppen met roken. Zo houden we onze medewerkers lichamelijk fit en gezond.

Call Now Button