Over M.E.P Security

Een gevoel van veiligheid is de eerste levensbehoefte van een mens. Wie zich niet veilig voelt is gestrest, kan zich niet concentreren en maakt zich zorgen. Kortom, leeft niet ontspannen, is niet gelukkig en heeft geen ruimte zich te ontwikkelen. Of dat nu in de privé sfeer is, of op zakelijk gebied. Veiligheid is belangrijk, en veiligheid creëer je met beveiliging. M.E.P. Security biedt die beveiliging.
Of het nu van een object is in de vorm van objectbeveiligers, een evenement of feest met evenementenbeveiligers of een woning tijdens een uitvaart met uitvaartbeveiliging.

Wij bieden onder meer:

Geen organisatie is gelijk. De behoefte op het gebied van beveiliging verschillen dan ook per bedrijf. M.E.P. Security is specialist in het herkennen en inspelen op de verschillende behoeften. Met onze goed opgeleide en ervaren beveiligers nemen we uw wensen door, niet alleen met betrekking tot de beveiliging, maar ook voor de eventuele extra diensten die onze mensen op zich kunnen nemen.
Denk daarbij aan het verlenen van hand- en spandiensten tijdens een evenement, het helpen opzetten en afruimen van een buffet in een restaurant of het aannemen van de telefoon tijdens receptiediensten.
Beveiligers van M.E.P. Security ontzorgen u van a tot z zodat u en uw medewerkers zich volledig richten op de kerntaken. U hebt de zekerheid van een representatieve, vriendelijke maar alerte beveiliger die als het klant- of bezoekerscontact van begin tot einde in perfecte banen leidt.

Wij hebben ook de meest ideale beveiliger voor u, uw bedrijf of uw object. In een persoonlijk gesprek nemen we graag met u door wat wij voor u kunnen betekenen.

Missie en visie

Onze missie vloeit voort uit de jarenlange en gecombineerde ervaring van de mensen die uitmaken van M.E.P. Security. Wij willen onze opdrachtgevers op zo veel mogelijk gebieden ontzorgen door mensen daar in te zetten waar ze nodig zijn, plus een beetje extra. Onze beveiligers zijn nooit ‘alleen maar’ beveiligers, ze zijn goed opgeleid en intensief getraind, en hebben een scherp oog voor de momenten waarop ze een beetje meer kunnen geven dan alleen een gevoel van veiligheid. Ze zijn servicegericht, representatief, adequaat, discreet en vriendelijk en doen graag een stapje meer als de situatie daar om vraagt. Zonder uiteraard hun corebusiness te vergeten: zorgen voor de veiligheid binnen uw organisatie.

Onze visie op beveiliging is dan ook dat een beveiliger onderdeel is van de organisatie van onze opdrachtgever, en stelt zich als zodanig op. Vragen beantwoorden van gasten, hosting of het verlenen van hand- en spandiensten behoren allemaal tot de mogelijkheden van de medewerkers van M.E.P. Security.

M.E.P Security | Beveiligings bedrijf Lelystad
Michael Pronk

Michael Pronk

Oprichter M.E.P. Security

Als beveiligingsprofessional heb ik een brede ervaring deze sector. Niet alleen als beveiliger voor tal van organisaties in diverse branches, maar ook als teamleider bij bedrijven in verschillende sectoren zoals winkels, nachtclubs en evenementenorganisaties. Maar ook internationale organisaties binnen de advocatuur en farmaceutische industrie. Elk bedrijf met haar eigen en unieke dienstverleningsverzoek.
Een uitgebreide achtergrond van werknemers en opdrachtgevers heeft een groot voordeel. Naast het feit dat je veel kennis en ervaring opdoet kom je ook veel hobbels in de weg tegen, obstakels die je vindingrijk maken en leren out-of-the-box te denken. Daar heb ik het beste uitgehaald en verwerkt tot een eigen visie op beveiligen. Een visie die tot uiting komt in M.E.P. Security.

Medewerkers, objectbeveiliging en meer

De beveiligers van M.E.P. Security zijn breed opgeleid. Zij worden doorlopend getraind en bijgeschoold om onze missie en onze visie op beveiliging waar te maken. Een goede beveiliging betekent immers ook een goed contact met uw gasten en klanten. Een beveiliger is er om bezoekers en medewerkers welkom en veilig te laten voelen, maar ook om eventueel ongeregeldheden adequaat en discreet glad te strijken zonder overlast voor anderen te bezorgen. Een beveiliger is geen luxe, het is vaak bittere noodzaak. Een goede beveiliger maakt het verschil tussen een onveilige plaats en een veilige en prettige (werk)omgeving.

Wij geloven in de kracht van een positieve benadering. Daarom zorgen wij voor representatieve, zelfverzekerde beveiligers met een goede sociale omgangsvormen. We streven naar een continue verbetering binnen onze organisatie en dienstverlening en houden regelmatig evaluaties onder onze opdrachtgevers en medewerkers. Twee keer per jaar volgen onze medewerkers training en bijscholing op het gebied van EHBO en BHV, het herkennen van afwijkend gedrag en security questioning. Trainingen zijn altijd zo realistisch en praktijkgericht mogelijk en, indien nodig, op maat, zoals BMC, het bevrijden van liftpassagiers of zelf havenbeveiliging.