Er is veel aandacht voor ondernemers en organisaties die zuchten onder de druk van de coronamaatrgelen. Daarbij wordt echter vaak een grote groep vergeten, partijen die midden in de maatschappij staan en het voor de uitbraak van COVID ook al niet altijd even makkelijk hadden. Dat zijn de goede doelen en stichtingen.
Nu we de teugels iets mogen laten vieren dankzij de stapsgewijze versoepeling van de maatregelen kunnen we weer nadenken over de toekomst. Bijeenkomsten voor eenzame mensen, een fair voor het inzamelen van geld voor een goed doel, een barbecue om mensen bij elkaar te brengen. Het is nog even toekomstmuziek, maar plannen maken kunnen we alvast maken. Iedereen wil er graag weer de schouders onder zetten en zich inzetten voor de maatschappij. Dat geldt voor zowel u als ons.
Wij ondersteunen u dan ook graag in het weer opstarten van acties, evenementen en andere activiteiten zodat de mensen die dit het meeste nodig hebben weer samen kunnen komen. Dat kunnen wij doen met professionele beveiliging, hosts en hostesses en natuurlijk corona coaches. Want hoewel de maatschappij weer iets mag versoepelen blijven sommige regels – terecht – gelden en kan het soms knap lastig zijn deze te handhaven – omdat u het daar te druk voor heeft, de expertise er niet voor heeft of het gewoon graag uit wil besteden aan een bedrijf dat zowel professioneel als menselijk is. Een mailtje of telefoontje naar ons en wij gaan met u om tafel om te kijken naar de beste manier waarop wij u van dienst kunnen zijn!