Objectbeveiliging

ZORGBEVEILIGING

UW OBJECTEN ALTIJD GOED BEVEILIGD

Als bedrijf is het van belang dat u de veiligheid van personeel en bezoekers kan waarborgen. Geef daarom de zorg voor beveiliging uit handen aan M.E.P. Security. Wij fungeren als objectbeveiliger en wij zorgen dag en nacht voor een veilige omgeving waar bezoekers en werknemers zich beschermd en welkom voelen. Objectbeveiliging is een breed begrip dat verschillende receptie-, beveiligings- en portierdiensten omvat. Samen met u kijken we naar welke diensten en beveiligingstaken voor uw organisatie van belang zijn

Vraag direct een offerte aan

ONZE SERVICE

Bij M.E.P. Security staat service hoog in het vaandel. Zo luisteren wij naar uw wensen en behoeftes en sluiten onze objectbeveiliging daarop aan. Beveiliging is bij ons altijd maatwerk. Wij zijn goed getrainde objectbeveiligers die snel kunnen schakelen tussen verschillende diensten. Zo kunnen wij het ene moment werken als portier en het andere moment als receptionist.

Onze Kracht

DE TAKEN VAN EEN OBJECTBEVEILIGER

Objectbeveiliging bestaat uit een breed scala aan diensten en M.E.P. Security levert ze allemaal. Zo kunt u ons inschakelen voor fysieke beveiliging die gericht is op het beveiligen van mensen, informatie en bezittingen, maar beveiliging voor personeel is ook mogelijk. Bij objectbeveiliging kunt u denken aan: