Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een gezonde geest in een gezond lichaam

M.E.P Security levert meer dan beveiligingsmedewerkers, namelijk ervaren professionals met hart voor hospitality en service. Ze staan midden in de samenleving en zijn zeer betrokken bij mensen die zij in hun werk als gastheer of -vrouw tegenkomen.

Wij investeren in de groei van iedere medewerker. Geen ‘poppetjes’, maar goed opgeleide professionals die lekker in hun vel zitten. Want alleen dan ben je weerbaar bij uitdagende situaties. Lekker in je vel zitten betekent ook een balans vinden tussen je werk en privéleven. Het een hoort het ander niet in de weg te zitten, ze horen uit elkaar voort te vloeien. Wij helpen onze mensen die balans te vinden, eerst en vooral omdat zij daar zelf profijt van hebben.

Een gezonde geest…

Bibliotheek

‘Mens sana in corpore sano – een gezonde geest in een gezond lichaam.’ De Romeinse dichter Juvenalis wist het al en wij beamen dat. Daarom bieden we onze medewerkers naast de mogelijkheid het lichaam fit te houden ook manieren om de geest te trainen. In onze bedrijfsbibliotheek staat een ruime keuze aan boeken met een keur aan verschillende onderwerpen en genres waar iedereen vrijelijk uit kan lenen. Ook krijgen medewerkers elk kwartaal een boekenbon.

Mentale coaching

Zit je niet lekker in je vel? Dan kun je terecht bij onze counselor. Het werk kan soms best heftige ervaringen met zich meebrengen. Erover praten helpt dan enorm om die ervaringen te verwerken. Ook bij problemen op persoonlijk vlak kunnen onze medewerkers een beroep doen op de counselor.

Financiële coaching

Allerlei externe factoren kunnen van invloed zijn op lichaam en geest. Stress door financiële vragen/problemen bijvoorbeeld. Die kunnen een behoorlijk negatief effect hebben op hoe je je voelt en hoe je op je omgeving reageert. Daarom stellen wij onze medewerkers een financial coach tot hun beschikking. Voor wanneer het financieel even niet zo lekker gaat, of gewoon als je algemene financiële vragen hebt.

Lichaam en geest Thomas Gerla

… in een gezond lichaam

Sportschool

Een gezonde leefstijl is een voorwaarde om lekker in je vel te zitten. Regelmatig bewegen is daarbij onmisbaar. Daarom bieden wij onze medewerkers een sportschoolabonnement om fit te blijven.

Diëtiek

Ook kunnen onze medewerkers hulp vragen van een diëtiste, want voeding is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl. Wil je hulp bij afvallen of juist een beetje aankomen? De diëtiste staat klaar voor onze medewerkers. Bij vragen over alcoholgebruik of stoppen met roken kun je trouwens ook bij onze diëtiste terecht.

Duurzaam en milieuvriendelijk werken

Evenals de gezondheid van onze medewerkers staat het milieu bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken we zo veel mogelijk digitaal om papier te besparen. Nieuwsbrieven, briefings, orders, we doen het allemaal online.

Als beveiliger ontkom je niet aan reizen. We stappen dan ook veelvuldig in de auto, maar wel op zo’n manier dat we het maximale bereiken met een minimale reistijd en minimaal brandstofgebruik. We plannen de ritten zorgvuldig en logisch, zodat onze wagens niet langer dan nodig op de weg zijn.

Goede doelen
Wie oog heeft voor mens, maatschappij en milieu investeert in goede doelen. Ook op dat vlak dragen we daarom graag ons steentje bij. Zo zetten we ons lokaal belangeloos in met fysieke beveiliging bij liefdadigheidsevenementen. En met kerst delen we voedsel uit en schenken we koffie.

Kunt u een helpende hand gebruiken tijdens een (liefdadigheids)evenement? Klik dan hier. Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Call Now Button