Beste lezers,

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we na een succesvolle proefperiode definitief van start gaan met een baanbrekende innovatie in de veiligheidsindustrie: de inzet van bodycams voor onze beveiligers.

Veiligheid en preventie zijn kernwaarden die centraal staan in alles wat we doen. Met de introductie van de Zepcam T3 bodycams willen we de veiligheid van zowel onze beveiligers als de mensen die we beschermen naar een hoger niveau tillen. De Zepcam T3 bodycam is uitgerust met een live meekijkfunctie via het 4G-netwerk, waardoor onze operators in de commando-unit op evenementen live kunnen meekijken en snel kunnen reageren tijdens calamiteiten.

De voordelen van de Zepcam T3 bodycam zijn talrijk. Niet alleen zorgen ze voor een objectieve registratie van gebeurtenissen, maar stellen ze ons ook in staat om real-time in te grijpen wanneer de situatie daarom vraagt. Dit draagt bij aan een nog veiligere omgeving voor iedereen.

Onze toewijding aan innovatie en het verbeteren van onze diensten onderscheidt ons. Wij geloven dat de inzet van bodycams met live meekijkfunctie een positieve impact zal hebben op de veiligheid van onze klanten en medewerkers. Het stelt ons in staat om sneller en doeltreffender te reageren en de veiligheid te waarborgen.

Dankzij ons toegewijde team en onze klanten die de proefperiode mogelijk hebben gemaakt, kunnen we dit initiatief lanceren. Samen bouwen we aan een veiligere toekomst.

Als u meer wilt weten over hoe een bodycam de veiligheid in uw organisatie kan verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we werken aan een veiligere en meer beveiligde wereld.

Met vriendelijke groet,
Michael Pronk