Huisbeveiliging na overlijden

Huisbeveiliging na overlijden

WONINGINBRAAK NA EEN OVERLIJDEN VOORKOMEN

Huisbeveiliging zou het laatste moeten zijn waar u aan denkt na de dood van een geliefde. Maar de gruwelijke realiteit is dat er roofzuchtige inbrekers zijn die gespecialiseerd zijn in het schenden van de privacy van rouwende families. 

Ook in Lelystad gebeurt het regelmatig dat een woning wordt leeggeroofd vlak nadat iemand is overleden. In de nacht van 2 op 3 september 2021 is er wederom een inbraak geweest in een woning binnen onze gemeente. Deze inbraak heeft Michael Pronk, eigenaar van M.E.P. Security, persoonlijk geraakt. 

Eén ding is zeker: dit mag niet vaker gebeuren. Wij hebben daarom een alarmsysteem samengesteld dat vrijwel iedere woning garandeert van een hogere beveiliging van waardevolle spullen. 

Het systeem is binnen Lelystad gratis te gebruiken voor 2 weken en kan vaak dezelfde dag nog geïnstalleerd worden.

Direct alarmsysteem aanvragen

DIRECT HUISBEVEILIGING NODIG?

Heeft u nu een alarmsysteem nodig om de woning van uw overleden dierbare te beveiligen tijdens uw afwezigheid? Bel dan snel naar 0320 337 532.

Onze Kracht

TIJDELIJK HUISBEVEILIGING LATEN PLAATSEN

Voor huizen in Lelystad die onbewoond zijn omdat de enige bewoner is overleden of omdat de andere bewoners niet thuis willen slapen, stelt M.E.P. Security een tijdelijke beveiligingsinstallatie beschikbaar. Dit is een alarm dat voor 2 tot 4 weken het huis van de overledene beveiligd. Bij beweging in het huis krijgt u een melding in de bijbehorende app en gaat er ter plaatse een loeihard alarm af. U kunt vervolgens actie ondernemen en langs de woning gaan of buurtbewoners vragen om even te gaan kijken. Mocht er daadwerkelijk zijn ingebroken, dan kunt u direct 112 bellen. De spoedeisende hulp kan hopelijk de inbreker aanhouden.

Vanaf het moment dat bekend wordt dat iemand is overleden, bestaat er al een inbraakrisico. Wij handelen daarom zo snel mogelijk. Nadat u contact met ons hebt opgenomen komen wij dezelfde dag nog bij u langs om de huisbeveiliging te plaatsen, ongeacht het tijdstip. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken via 0320 337 532. Een beller is sneller, maar e-mailen kan ook naar info@mepsecurity.nl.

Homeowner installing a home security camera above the garage door

BEPERKTE BESCHIKBAARHEID​

Let op: omdat wij recent zijn gestart met deze service is er een beperkt aantal systemen ingekocht. Hierdoor kan het voorkomen dat de gratis sets al zijn uitgeleend. Neem contact op om de beschikbaarheid te checken. Indien het gratis systeem niet beschikbaar is, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze verhuurmogelijkheden. U kunt tegen betaling een standaard alarmsysteem laten plaatsen of een systeem op maat laten samenstellen.

Mocht u het zich wel kunnen veroorloven om voor de huisbeveiliging te betalen, dan zouden wij het erg op prijs stellen als u toch een bijdrage wilt leveren. Dit is een prijs die ons relevant lijkt voor de verhuur van het systeem:

  • 2 weken voor € 50,00
  • 3 weken voor € 65,00
  • 4 weken voor € 75,00

Meer of minder kan natuurlijk ook, elk bedrag is welkom. Ons streven is om koste wat het kost deze vorm van criminaliteit te verdrijven uit Lelystad.

Online CameraShop

KOSTEN HUISBEVEILIGING NA EEN OVERLIJDEN

De kosten voor tijdelijke huisbeveiliging na een overlijden zijn gratis voor Lelystedelingen. Aan het laten installeren van huisbeveiliging hangt soms een duur prijskaartje. Echter weten wij uit ervaring dat (o.a. financiële) beslissingen nemen op dit soort momenten al moeilijk genoeg is. Iedereen moet de mogelijkheid krijgen om zijn of haar huis te laten beveiligen in een kwetsbare tijd. Dit is voor ons reden genoeg om het alarmsysteem kosteloos aan te bieden.

Tegenover de medemens getuigt het van weinig respect om in te breken nadat er iemand is overleden. Wij dragen daarom op deze manier ons steentje bij aan de veiligheid van inwoners van de gemeente Lelystad. De kosten die wij maken voor het aanschaffen en installeren van het beveiligingssysteem wegen misschien niet op tegen de waardevolle spullen die uit een woning worden meegenomen. Dus waarom zouden wij u niet helpen bij het beperken van het inbraakrisico? Beschouw het als een morele daad.

Wilt u zo snel mogelijk huisbeveiliging laten plaatsen? Bel ons direct op 0320 337 532 en wij komen dezelfde dag nog langs. Ook voor andere vormen van (tijdelijke) alarmbeveiliging helpt M.E.P. Security u graag.

Direct alarmsysteem aanvragen