Hotelbeveiliging

HOTELBEVEILIGING

UW HOTELGASTEN TEVREDEN, U TEVREDEN

Een bezoek aan een hotel staat voor comfort, rust en veilig slapen. Het is een plek waar iedereen welkom is en waar de medewerkers in dienst staan van de wensen van de bezoekers. Als hoteleigenaar heeft u veel aan uw hoofd en u wilt zich niet druk hoeven maken om het organiseren van de veiligheid in uw bedrijf.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

CONTACT MET M.E.P. SECURITY

Voelt u zich verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel en gasten? Voor alles omtrent hotelbeveiliging kunt u M.E.P. Security inschakelen. Ons hoofddoel is het creëren van een veilige omgeving. Voor vragen of opmerkingen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.

Onze Kracht

MET HOTELBEVEILIGING ERVAREN UW GASTEN ALTIJD EEN WARM WELKOM EN EEN GEVOEL VAN VEILIGHEID

Vriendelijkheid en veiligheid gaan hand in hand met de representatieve, vriendelijke en discrete hotelbeveiligers van M.E.P. Security. Ze zijn zichtbaar aanwezig voor de gasten en vormen een geruststellende aanwezigheid en aanspreekpunt, óók in de nacht. Ze houden ongenode gasten buiten de deur, weten hoe ze moeten handelen in geval van ongeregeldheden of calamiteiten en kunnen zelfstandig een ontruiming leiden als dat nog is.

Daarnaast kunnen ze hotelpersoneel ondersteunen in hun taken, zoals het voorbereiden van het ontbijtbuffet, het opruimen van het restaurant of hand- en spandiensten verrichten in het hotel.