Hospitality service

Hospitality service bij M.E.P.

Het ideale gevoel van welkom

Tijdens een evenement wilt u dat uw gasten een goede tijd hebben. Dat begint al bij de ontvangst aan de deur. Wie hartelijk ontvangen wordt komt met een goed gevoel binnen. Dat geldt niet alleen voor evenementen, maar ook voor een congres, een lezing of andere bijeenkomst.

Gastvrouwen en gastheren zijn daarbij een goede steun. Zij ontvangen de gasten met een glimlach, laten zien waar de garderobe is, tonen bezoekers de weg naar de verschillende zalen en beantwoorden vragen. Ook kunnen ze een (welkomst)drankje serveren en meehelpen met het opbouwen voorafgaand aan het evenement en het opruimen na afloop. Ze zijn beleefd, betrokken bij uw organisatie, spreken naast Nederlands ook Engels en zijn goed opgeleid.
Daarnaast kunnen ze een bezoekersregistratie bijhouden, houden ze een oogje in het zeil en zijn opgeleid in hulpverlening zoals EHBO en BHV in het geval van een calamiteit. Onze hosts en hostesses zijn dus meer dan vriendelijk glimlachende mensen in nette kleding. Het zijn fijne flexibele mensen die lekker in hun vel zitten en daardoor goed bestand zijn tegen alles wat de dag brengt.

Wilt u gebruik maken van onze gastheren- en vrouwen tijdens een evenement of andere gelegenheid? Wij gaan graag met u om tafel om te kijken naar de best passende host of hostess en zoeken samen met u naar manieren om de meest optimale service en diensten te kunnen leveren.

Contact met M.E.P.

Voelt u zich verantwoordelijk voor de gastvrijheid en service? Voor alles omtrent hospitality service kunt u M.E.P. inschakelen. Ons hoofddoel is het creëren van een gastvrije omgeving. Voor vragen of opmerkingen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.

Call Now Button