Hospitality Service

Hospitality Service

HET IDEALE GEVOEL VAN WELKOM

Tijdens een evenement wilt u dat uw gasten een goede tijd hebben. Dat begint al bij de ontvangst aan de deur. Wie hartelijk ontvangen wordt komt met een goed gevoel binnen. Dat geldt niet alleen voor evenementen, maar ook voor een congres, een lezing of andere bijeenkomst.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

GASTVRIJHEID EN VEILIGHEID COMBINEREN IN UW BEDRIJF? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Onze Kracht

BREED INZETBARE GASTVROUWEN EN GASTHEREN

Gastvrouwen en gastheren zijn daarbij een goede steun. Zij ontvangen de gasten met een glimlach, laten zien waar de garderobe is, tonen bezoekers de weg naar de verschillende zalen en beantwoorden vragen. 

Ook kunnen ze een (welkomst)drankje serveren en meehelpen met het opbouwen voorafgaand aan het evenement en het opruimen na afloop. Ze zijn beleefd, betrokken bij uw organisatie, spreken naast Nederlands ook Engels en zijn goed opgeleid.

Daarnaast kunnen ze een bezoekersregistratie bijhouden, houden ze een oogje in het zeil en zijn opgeleid in hulpverlening zoals EHBO en BHV in het geval van een calamiteit. Onze hosts en hostesses zijn dus meer dan vriendelijk glimlachende mensen in nette kleding. Het zijn fijne flexibele mensen die lekker in hun vel zitten en daardoor goed bestand zijn tegen alles wat de dag brengt.

Wilt u gebruik maken van onze gastheren- en vrouwen tijdens een evenement of andere gelegenheid? Wij gaan graag met u om tafel om te kijken naar de best passende host of hostess en zoeken samen met u naar manieren om de meest optimale service en diensten te kunnen leveren.

Waiters using digital tablet at counter