Evenementen beveiliging

Op uw evenement zit u niet te wachten op verstoring door ongeregeldheden of onbevoegde gasten. U wilt zorgeloos kunnen genieten van uw georganiseerde evenement. Met de beveiliging van M.E.P. Security kunt u er zeker van zijn dat uw evenement, bijeenkomst of feest soepel en naar wens verloopt. Onze beveiliging is volledig gebaseerd op uw wensen en behoeften. U kunt persoonlijk maatwerk verwachten. U wordt bij ons volledig ontzorgd, zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken rondom uw evenement. Indien gewenst bent u welkom om naast ons plaats te nemen om zo direct bezig te zijn met de veiligheid en om direct bij te sturen. Wij zijn hierin een volledig transparante organisatie.

Evenementenbeveiliging

Evenement beveiliging nodig?

M.E.P. Security kan u van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van zowel klein- als grootschalige evenementen tot vijfduizend personen, ongeacht het type evenement. Beurs, borrel of bruiloft, binnen of buiten, overal moeten gasten ongestoord en veilig deel kunnen nemen aan een evenement. Graag gaan wij samen met u in gesprek om in kaart te brengen wat uw specifieke wensen en behoeften zijn op het gebied van beveiliging. Op basis daarvan stellen wij een offerte op maat op die volledig past bij uw evenement.

Service, security en hospitality uit handen nemen

Ons team bestaat uit opgeleide gastvrouwen, gastheren en beveiligers. Bij beveiliging gaat veiligheid en gastvrijheid hand in hand, daarom kunnen wij u ontzorgen op het gebied van hospitality, service én security. Met onze all-in-one beveiliging kunt u erop vertrouwen dat er altijd iemand klaarstaat om discreet maar ook daadkrachtig in te grijpen bij ongeregeldheden. Wij kunnen snel schakelen tussen taken, zo kunt u onze mensen ook inzetten ter ondersteuning bij werkzaamheden, zoals het eerste aanspreekpunt bij de entree. Wij kunnen uw bezoekers zowel veilig als welkom laten voelen.

Contact met M.E.P. Security

U kunt ons inschakelen voor event beveiliging die net een stapje verder gaat. Onze evenementen beveiliging gaat gepaard met service met een lach. Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Vraag dan een offerte aan. Voor vragen of opmerkingen verwijzen wij u naar ons contactformulier.

Call Now Button