Beste relatie,
Met de feestdagen voor de deur is het een mooi moment om een blik over de schouder te werpen naar het bewogen jaar dat achter ons ligt. Het was niet het jaar waarop we hadden gehoopt, het zal waarschijnlijk de boeken in gaan als één van de moeilijkste jaren voor ondernemers. We laten ons echter als M.E.P. Security niet inhalen door doembeelden, voor ons was het een succesvol jaar: het jaar waarin we gestart zijn als bedrijf, we het rustig en gecontroleerd hebben kunnen opbouwen en onze klantenportefeuille laten groeien. We kijken dan ook met optimisme en vertrouwen uit naar 2021.
Positief spannend
Het jaar 2021 wordt voor ons spannend, gelukkig op een positieve manier. Naast mijn op handen zijnde gezinsuitbreiding willen we ook het bedrijf uitbreiden. We zijn dan ook naarstig op zoek naar bedrijfsruimte. Thuiswerken is anno 2020 (noodgedwongen) het nieuwe normaal geworden maar dat staat onze ambities niet in de weg. Als onderdeel van de verdere groei en een professionaliseringsslag van M.E.P. Security is het de bedoeling dat er komend jaar een eigen kantoorruimte komt.
Op zoek naar verbinding
Samenwerking vormt voor ons een belangrijk fundament voor succes. Natuurlijk draait het vak beveiligen om samenwerken. Maar ook op andere vlakken vinden we het belangrijk om de handen ineen te slaan en te kijken hoe men elkaar kan versterken. Ook in maatschappelijk opzicht zijn we dan ook altijd op zoek naar verbinding. Hoe kunnen we iets bijdragen aan de maatschappij? Hoe kunnen we medewerkers net wat meer bieden? Wat kunnen we buiten de diensten van het bedrijf om doen om onze opdrachtgevers verder te helpen?
Daarom zijn we ook niet op zoek naar zo maar een kantoorruimte, maar naar een ruimte die we ook kunnen inrichten met enkele flexplekken. Andere ondernemers en zelfstandigen uit de regio zijn dan van harte welkom om gebruik te maken van een flexplek. Zo kunnen we letterlijk samenwerken met andere ondernemers uit Lelystad die ook op zoek zijn naar verbinding.
Aan iedereen een goed 2021
Ondanks de moeilijke omstandigheden – of misschien wel juist daardoor – wensen wij iedereen bijzonder fijne feestdagen en een mooi 2021. Wij hopen van harte dat je de feestdagen kan doorbrengen met familie en geliefden, op welke manier dan ook. Maar bovenal wensen wij je veel gezondheid toe. Dat je de komende dagen en weken in goede gezondheid door mag brengen, op naar een 2021 dat hopelijk veel goede dingen brengt!