Installatietechniek, dat is de nieuwe dienst van M.E.P. Het lag al een tijdje in de planning, tenslotte is het een uitstekende aanvulling die goed aansluit bij onze andere diensten. En nu is het dan zo ver: onze nieuwe dienst staat in de startblokken en onze installateurs en specialisten zijn er helemaal klaar voor.
‘Installatietechniek omvat vakgebieden waarin een verzameling van technische componenten wordt samengesteld tot een functioneel geheel.’ Dat is wat Wikipedia zegt over het begrip ‘installatietechniek’. Het is dan ook niet vreemd dat wij ons nu bezighouden met deze tak van sport. En als beveiligingsdeskundige doen we meer dan wat camera’s en bewegingssensoren ophangen.
Van dienst naar service
We noemen onze installatietechniek liever een ‘service’ dan een ‘dienst’. Want een goede dienst is immers een goede service. We hangen dus niets klakkeloos wat op, we denken met onze klanten mee, of dat nu een particulier is of een bedrijf. Samen met de klant nemen wij de wensen en mogelijkheden door, en komen ook graag een kijkje nemen op de locatie om de opties te bespreken. We adviseren systemen – en een gecompliceerd en geavanceerd hoeft niet altijd beter te zijn –, bepalen wat het juiste systeem in een bepaalde situatie is en waar deze het beste bevestigd kan worden. En we verzorgen uiteraard ook reparaties.
Met raad en daad
No-nonsense, dat is het beleid dat wij bij M.E.P. voeren. Dit wil zeggen dat u als klant nergens aan vast zit, geen enge kleine lettertjes die onbegrijpelijk lange zinnen vormen hoeft te lezen en u geen handtekening zet onder een contract wat u nu geweldig lijkt, maar waar u later spijt van krijgt. U krijgt van ons alle nodige informatie en wij beantwoorden al uw vragen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw beveiligingssysteem.
Begint er iets te haperen in het systeem, heeft u vragen over het gebruik of wilt u een aanvulling van de diensten? Een belletje en wij staan u met raad en daad terzijde!