Bouwplaatsbeveiliging

Goede bouwplaatsbeveiliging speelt een belangrijke rol op elke bouwplaats. Voor de veiligheid op de bouwplaats is goed toezicht cruciaal. Wie zijn er aanwezig? Wie heeft er toegang en wie niet? En hoe zit het met de bewaking van waardevolle spullen die op de bouwplaats aanwezig zijn? Goede bouwplaatsbeveiliging ontzorgt u.

De-beste-bouwbeveiliging-van-Lelystad--M.E.P-Security

Bouwplaatsbeveiliging helpt u op diverse manieren

Investeren in goede bouwplaatsbeveiliging betekent in vrijwel alle gevallen op den duur geld besparen. Jaarlijks lopen bouwplaatsen zeer veel schade op. Daarbij kan men denken aan schade door vandalisme of diefstal, maar de gevolgen gaan vaak nog verder dan dat. Wanneer er op de bouwplaats spullen worden vernield of gestolen, kan dit zorgen voor vertraging in bouwprojecten. Hierdoor kan de totale schade veel verder oplopen en hoger uitvallen dan gedacht.

Wanneer u M.E.P. Security inschakelt voor uw bouwplaatsbeveiliging, haalt u beveiliging in huis die nog een stap verder gaat. Wij leggen u graag uit wat onze beveiligers voor u kunnen betekenen.

Medewerker registratie

Weet u wie zich op een willekeurig moment op uw bouwplaats bevindt? Overzicht houden is lastig. Onze beveiligers zorgen voor een goede medewerkers registratie en houden een logboek bij. Zo houdt u grip op wie er op de bouwplaats aanwezig zijn, op welke tijdstippen mensen arriveerden en wanneer zij vertrokken.

Toegangscontrole bouwplaats
Bezoekers die vooraf niet zijn aangemeld, worden door de beveiliging opgevangen en er wordt gecontroleerd of hen toegang gegeven mag worden. Dankzij strikte toegangscontrole van de bouwplaats wordt bezoek door ongenode gasten voorkomen.

Bewaking bouwterrein

Bewaking van het bouwterrein is een integraal onderdeel van de bouwplaatsbeveiliging. Beveiligers zijn waakzaam en houden het terrein en de omgeving goed in de gaten. Wanneer er onregelmatigheden plaatsvinden, zich ongenode gasten aandienen of er een ander probleem is, kunnen zij snel en daadkrachtig optreden om problemen te voorkomen of te de escaleren. Vanzelfsprekend zorgen zij voor preventieve controlerondes.

Veiligheid op het bouwterrein

Met bouwplaatsbeveiliging zorgt u voor extra beveiliging op het bouwterrein. De beveiligers van M.E.P. Security zorgen niet alleen voor beveiliging van de bouwplaats, maar houden ook alle aanwezigen veilig.

Als getrainde BHV’ers kunnen onze beveiligers EHBO op zich nemen en hulp bieden bij calamiteiten. Zij beschikken hiervoor over alle noodzakelijke trainingen en hebben in de parktijk ervaren kalm te blijven in elke situatie. Ook kunnen zij assisteren bij brand en evacuaties/ontruimingen.

Altijd service en beveiliging op maat

Wij vinden het belangrijk dat u beveiliging op maat ontvangt. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen te inventariseren. Om u vervolgens de best mogelijke service te bieden, selecteren wij de beveiligers die optimaal bij uw behoeften aansluiten. Met regelmatige intervallen wordt onze service en samenwerking besproken en wij streven doorlopend naar het nog verder verbeteren van onze dienstverlening om uw verwachtingen te overtreffen.

Bouwbeveiliging--M.E.P-Security

Vraag direct een offerte aan!

Call Now Button