Bouwplaatsbeveiliging

BOUWPLAATSBEVEILIGING

BEVEILIGING VOOR UW BOUWPLAATS

Wij zijn in staat om u te voorzien van bouwplaatsbeveiliging in de breedste zin van het woord. Voor alles omtrent de beveiliging en bewaking van uw bouwplaats kunt u M.E.P. Security inschakelen. Met ons haalt u beveiliging in huis die nog een stap verder gaat. Wij leggen u graag uit wat onze beveiligers voor u kunnen betekenen:

  • Medewerker registratie: Onze beveiligers zorgen voor een goede medewerkersregistratie en houden een logboek bij. Zo houdt u grip op wie er op de bouwplaats aanwezig is, op welke tijdstippen mensen arriveerden en wanneer zij vertrokken.
  • Toegangscontrole beveiliging: Dankzij strikte toegangscontrole van de bouwplaats wordt bezoek door ongenode gasten voorkomen.
  • Beveiliging bouwplaats: Wanneer er onregelmatigheden plaatsvinden, zich ongenode gasten aandienen of er een ander probleem is, kunnen wij snel en daadkrachtig optreden om problemen te voorkomen of te de-escaleren. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor preventieve controlerondes.
  • Veiligheid op het bouwterrein: Als getrainde Bhv’ers kunnen onze beveiligers EHBO op zich nemen en hulp bieden bij calamiteiten. Ook kunnen wij assisteren bij brand en evacuaties.
Vraag direct een
offerte aan

BEVEILIGING VOOR UW BOUWPLAATS

Om de veiligheid op de bouwplaats te waarborgen is goed toezicht cruciaal. Wie zijn er aanwezig? Wie heeft er toegang en wie niet? En hoe zit het met de bewaking van waardevolle spullen die op de bouwplaats aanwezig zijn? M.E.P. Security kan uw professionele en deskundige partner zijn voor bouwplaatsbeveiliging. Van de beveiliging van de toegangscontrole tot kantoorbeveiliging; wij kunnen u op diverse manieren van dienst zijn. Wij bieden uitstekende bouwplaatsbeveiliging die u volledig ontzorgt.

Onze Kracht

BOUWPLAATSBEVEILIGING IS MAATWERK

Bij M.E.P. Security is beveiliging altijd maatwerk. Wij gaan graag met u in gesprek om erachter te komen waar u belang in stelt betreft de beveiliging van uw werkplaats. Nadat wij uw wensen en behoeften in kaart hebben gebracht, selecteren wij de beveiligers die het beste bij uw behoeftes aansluiten. Wij streven naar klanttevredenheid, zo bespreken wij regelmatig de service en samenwerking. Waar nodig verbeteren wij onze dienstverlening om uw verwachtingen te overtreffen.

Building construction site with crane and scaffolds