Een bouwplaats is het ideale doelwit voor vandalen en dieven. Het is vaak een groot terrein dat wat afgelegen ligt, onoverzichtelijk door het materiaal dat er staat en meestal eenvoudig te betreden. Hoe houd je overzicht op wie er komt en gaat en of deze mensen wel bevoegd zijn om het terrein te betreden?
Onze beveiligers spelen een belangrijke rol op iedere bouwplaats. Door de nauwkeurige registratie houden we grip op wie er op de bouwplaats aanwezig is en worden ongenode gasten tegengehouden. Bij ongeregeldheden houden onze bewakers het hoofd koel en treden daadkrachtig en kalm op, bij calamiteiten weten ze als getrainde BHV’er en EHBO’er hoe ze moeten handelen. Daarnaast houden ze toezicht op het in acht nemen van eventuele veiligheidsmaatregelen zoals het dragen van een helm of speciale schoenen. Is de werkdag voorbij dan kunnen er preventieve controle rondes gehouden worden om dieven en vandalen te ontmoedigen. De bouw werkt met een strakke planning. Want het laatste dat je wilt is achterstand oplopen en je targets niet halen omdat er vandalen bezig zijn geweest of dieven iets hebben gestolen op het moment dat de bouwplaats verlaten is.
Dat is de praktische kant van het inhuren van een beveiliger. De persoonlijke kant vind ik minstens zo belangrijk. Beveiligers zorgen voor een welkom gevoel, niet alleen voor de eventuele bezoekers, maar eerst en vooral voor de medewerkers als ze de bouwplaats betreden. Bovendien weten ze dat niet alleen hun collega’s, maar dat ook een professional rondloopt die een oogje in het zeil houdt en die snel, kalm en adequaat kan handelen in geval van ongeregeldheden of een calamiteit. Een geruststellend idee voor iedereen.
Daarnaast staan onze medewerkers met beide benen in de maatschappij. Het zijn dus meer dan beveiligers, het zijn echte mensen. Dat merk je aan hun betrokkenheid bij de bouwplaats, aan het stapje dat ze buiten hun omschreven opdracht doen door mee te denken. Ze helpen actief mee en maken een praatje als het iemand daar even behoefte aan heeft.
Als bedrijf kijken we mee om verbeteringen in kaart te brengen en door te voeren. Ik ga graag met elke klant om de tafel om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, op welke manier we een beveiliging-op-maat kunnen realiseren en welke beveiligers het beste bij de opdracht passen. En waar kunnen we stapje extra gaan en waarde toevoegen, hoe kunnen we het werk veiliger maken, wat is er nodig om een optimale en prettige werkplaats te creëren?
We zijn bijzonder flexibel en dragen graag een steentje bij, niet alleen aan de veiligheid van een bouwplaats, maar ook aan de prettige werksfeer én aan het gevoel van welbevinden voor de mensen die er werken. Dat is M.E.P Security.