Bewaking van gebouwen

Bewaking van gebouwen

BEWAKING VAN GEBOUWEN EN OBJECTEN

Onze beveiligers zijn niet alleen uitstekend getraind op het gebied van objectbeveiliging; zij worden ook geselecteerd op omgangsvormen en sociale vaardigheden. Daarom is een beveiliger van M.E.P. Security ook perfect geschikt voor het uitvoeren van onder andere receptiediensten.

Met onze beveiligingsdiensten bent u verzekerd van een representatieve professional die zowel voor veiligheid zorgt als voor een nette vertegenwoordiging van uw organisatie en een correcte behandeling van uw klanten en gasten. Daarnaast kunnen onze beveiligers u ondersteunen en ontlasten met de uitvoer van diverse taken en diensten, zoals de reservering van zalen en vervoer (of andere soortgelijke taken en diensten).

Vraag direct een offerte aan

ONZE BEVEILIGINGSDIENSTEN

M.E.P. Security levert diverse beveiligingsdiensten. Onze beveiligers kunnen worden ingezet voor onder andere object beveiliging, beveiliging van bedrijven, dienstverlenende beveiliging (service beveiliger en beveiliging in combinatie met receptiediensten), beveiliging van hotels, nachtportier, bewaking en toezicht.

Onze Kracht

Meer dan objectbeveiliging alleen

De beveiligers van M.E.P. security zijn breed opgeleid. Zij worden doorlopend getraind en bijgeschoold om meer te zijn dan een beveiliger alleen. Voor ons betekent goede beveiliging goed contact met uw bezoekers/klanten/gasten. Een beveiliger is niet altijd een luxe, maar soms ook noodzaak. Hij/zij staat veel in contact met anderen. Wij willen dat dit contact zo prettig mogelijk verloopt. Soms komt een beveiliger ook in contact met iemand met kwade bedoelingen. Ook dan kan een goede beveiliger het verschil maken. Door de situatie rustig, adequaat en zonder overlast voor anderen op te lossen.

Wij zien onze objectbeveiligers als onderdeel en verlengstuk van uw organisatie. Uitstraling, people skills, servicegericht handelen en een klantvriendelijke instelling zijn voor ons en voor u daarom net zo belangrijk als de kernkwaliteiten van een goede beveiliger.

Security cameras on dark building
Buisness partners shaking hands
Onze Kracht

De taken waarvoor onze objectbeveiligers zijn opgeleid

De brede visie van M.E.P. Security op object beveiliging maakt dat onze beveiligers onder andere de volgende taken kunnen uitvoeren:

 • Het uitvoeren van brand en sluitrondes
 • (Algemene) controlerondes t.b.v veiligheid, BHV / EHBO
 • Bezoekersregistratie en begeleiding van bezoekers
 • Een vriendelijke ontvangst met een kopje koffie en begeleiding naar de juiste ruimte
 • Cameratoezicht, alarmopvolging
 • Het BHV- of EHBO-team versterken, ondersteunen of begeleiden met ploegleider of reorganiseren/verbeteren.
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers

Continu streven naar verbetering

Evaluatie speelt een cruciale rol in onze organisatie en ons constante streven naar verdere verbetering van onze beveiligingsdiensten en dienstverlening. Wij verzorgen realistische, praktijkgerichte trainingen en uitgebreide evaluaties. Twee keer per jaar volgen onze beveiligers training/bijscholing op het gebied van BHV/EHBO en het herkennen van afwijkend gedrag/security questioning.

Wij geloven in de kracht van stimuleren en een positieve benadering. Zo zorgen wij voor zelfverzekerde beveiligers.

Waar nodig kunnen wij zorgen voor training op maat, bijvoorbeeld voor BMC, het bevrijden van liftpassagiers of havenbeveiliging.

ALTIJD DE OBJECT BEVEILIGING DIE U VERLANGT

Kortom: M.E.P. Security is altijd in staat om u de beveiliger te bieden die u verlangt en waar in uw organisatie behoefte aan is. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.
Wij bieden u:

 • De professional die u zoekt
 • Een vast contactpersoon voor u en de medewerkers op de werkvloer voor de kleinste maar ook de grootste vragen.
 • Een beveiliging en veiligheid partner die 24 uur per dag voor u bereikbaar is in geval van noodsituaties
 • Vaste mensen en voor vertrouwen en kennis. Ook vaste backup-ers voor het vertrouwen tijdens verlof, ziekte of overige zaken.
 • Excellente training en investering in het personeel
security camera