Beveiligingsdiensten

Beveiligingsdiensten

BEVEILIGINGSDIENSTEN EN SERVICE VAN M.E.P. SECURITY.

M.E.P. Security staat voor service met gericht opgeleide pro-actieve beveiligers met een focus op kwaliteit en service in diverse hoedanigheden en branches. Wij zijn uw specialist voor professionals op het gebied van servicegericht beveiligen van bedrijven, hotelbeveiliging, receptiediensten en evenementenbeveiliging. Wij leveren security hosts door heel Flevoland en omringende provincies.

Vraag direct een offerte aan

SERVICEGERICHT BEVEILIGEN

Elke organisatie is anders. Daarom kunnen ook de behoeften op het gebied van beveiliging voor bedrijven verschillen. Wij zijn een specialist op het gebied van servicegericht beveiligen en leveren objectbeveiliging op maat. Onze beveiligers zijn goed opgeleid en ervaren op het gebied van objectbeveiliging, maar kunnen in overleg ook extra diensten op zich nemen. Samen met u inventariseren wij uw behoeften en zorgen wij voor de best mogelijke service en beveiliging door beveiligers die perfect bij uw organisatie passen.

Een persoonlijke benadering en servicegerichte houding zijn net zo belangrijk als beveiligingsvaardigheden. Met een beveiliger van M.E.P. Security kunt u, maar ook uw medewerkers, zich volledig richten op de kerntaken terwijl u ontzorgd wordt. U hebt de zekerheid dat een representatieve, vriendelijke maar alerte beveiliger al het klant- of bezoekerscontact van begin tot einde in perfecte banen leidt.

BEVEILIGINGSDIENSTEN

Onze beveiligers zijn niet alleen uitstekend getraind op het gebied van beveiliging; zij worden ook geselecteerd op omgangsvormen en sociale vaardigheden. Daarom is een beveiliger van M.E.P. Security ook perfect geschikt voor het uitvoeren van onder andere receptiediensten.

Met onze beveiligingsdiensten bent u verzekerd van een representatieve professional die zowel voor veiligheid zorgt als voor een nette vertegenwoordiging van uw organisatie en een correcte behandeling van uw klanten en gasten. Daarnaast kunnen onze beveiligers u ondersteunen en ontlasten met de uitvoer van diverse taken en diensten, zoals de reservering van zalen en vervoer (of andere soortgelijke taken en diensten).

Member of security guard team on public event
Hospitality

RECEPTIEDIENSTEN

Met M.E.P. haalt u gastvrouwen en gastheren in huis die elk contactmoment tot een unieke beleving maken. Zij zijn in staat om uw gasten optimaal te verwelkomen, begeleiden en te helpen bij vragen of verzoeken. Onze medewerkers zijn als verlengstuk en uithangbord van uw organisatie vaak de eerste en de laatste persoon met wie uw gasten, bezoekers of klanten in contact komen. Zij maken een perfecte eerste indruk, verzorgen en ontzorgen u en uw gasten gedurende hun gehele aanwezigheid en zorgen ervoor dat zij met een tevreden gevoel huiswaarts keren.

HOTELBEVEILIGING

Uw gasten maken gebruik van uw hotel omdat zij op zoek zijn naar comfort op alle gebieden. Een hotel is een plek waar men welkom en veilig is. Onze beveiligers zorgen hiervoor. Wij bieden u representatieve, discrete en vriendelijke hotelbeveiliging. Onze beveiligers zorgen te allen tijde voor het welzijn en de zekerheid van uw gasten, personeel en eigendommen.

Blurred crowd of people in modern interior during event

EVENEMENTBEVEILIGING

Tijdens evenementen is veiligheid van groot belang. U wilt dat uw medewerkers en gasten zich volledig kunnen richten op het evenement en in een plezierige sfeer kunnen genieten. Daarom bieden wij u de hoogste service wanneer het aankomt op evenementbeveiliging. Onze professionals werken bijzonder discreet en onopvallend. Uw gasten zien een vriendelijke en representatieve gastheer of -dame, die desondanks te allen tijde alles in het werk stellen voor een optimale veiligheid. Wanneer de situatie erom vraagt, treden onze professionals discreet en daadkrachtig op. Terwijl de beveiliger zijn/haar taak onopvallend uit weet te voeren, blijven uw gasten veilig en genieten zij ongestoord van uw evenement.

DE IDEALE BEVEILIGER VOOR U

M.E.P. Security heeft ook de ideale beveiliger voor u. Neem contact met ons op om uw wensen en behoeften te bespreken. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag alles over onze service en kunnen wij u op basis van uw wensen en behoeften precies vertellen hoe wij perfecte service kunnen verzorgen.