Beveiligingsbedrijf Flevoland

Welkom bij M.E.P. Security

Uw partner in gastvrije beveiliging en service

Het beveiligingsbedrijf uit Lelystad M.E.P. Security is de specialist op het gebied van fysieke beveiligingsdiensten, hotelbeveiliging en evenementenbeveiliging, maar ook receptiediensten in heel Flevoland en de omringende provincies. Goed opgeleid, specifiek getraind en communicatief vaardig personeel zorgt voor de best mogelijke veiligheid van uw bedrijf of hotel. Naast veiligheid staan onze beveiligers ook garant voor gastvrijheid. Een security host van M.E.P. Security is een professionele beveiliger met de uitstraling van een gastheer/gastvrouw. Een goede, moderne beveiliger is namelijk ook onderdeel van de eerste indruk en een visitekaartje van uw organisatie.

Vraag direct een offerte aan

WAAROM INVESTEREN IN GOEDE BEVEILIGING?

Goede hotelbeveiliging of beveiliging van uw bedrijf of evenement is een uitstekende vorm van preventieve beveiliging. Goede objectbeveiliging zorgt voor veiligheid, een goede service en voorkomt daarnaast schade in geval van calamiteiten. Beveiligers helpen met schadepreventie en zorgen ervoor dat uw gasten veilig zijn. Dit doen zij met een representatieve uitstraling en een glimlach. Door het toepassen van security questioning kunnen onze professionals servicegericht vragen stellen met een beveiligingsoogmerk.

De aanwezigheid van servicegerichte beveiligers heeft een afschrikwekkend effect op personen die kwaad in de zin hebben. Onze beveiligers vormen uw eerste lijn wanneer er behoefte is aan hulp en kunnen direct optreden wanneer de situatie hierom vraagt. Dit doen zij effectief en discreet. Daarnaast dragen onze professionals bij aan een gastvrije uitstraling van uw organisatie door hun behulpzame en vriendelijke opstelling. Een security host van M.E.P. Security neemt u werk uit handen en schept vertrouwen. U wordt ontzorgd en uw gasten voelen zich welkom en veilig.

Lelystad en omstreken

HET BEVEILIGINGSBEDRIJF UIT LELYSTAD

M.E.P Security selecteert op kwaliteit! M.E.P. Security is gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van goed opgeleid, hoogwaardig personeel voor uw hotelbeveiliging, objectbeveiliging of evenementenbeveiliging. Naast een erkende basisopleiding beschikken onze beveiligers allen over extra training en opleiding en de sociale vaardigheden om perfect de veiligheid van uw bedrijf of hotel te waarborgen. Zij worden geselecteerd op vakgerichte en omgangsgerichte eigenschappen.

Beveiligingspersoneel is een wezenlijk onderdeel van de uitstraling van uw onderneming. Wij weten dit als geen ander. Al onze professionals beschikken over een sterke basis als beveiliger binnen de branche, maar worden ook doorlopend getraind op het verder ontwikkelen van hun talenten en vaardigheden. Zij weten hoe zij de veiligheid moeten garanderen, maar ook hoe zij uw gasten te woord moeten staan en de kernwaarden van uw organisatie dienen uit te dragen.

Buisness partners shaking hands
Onze Kracht

Een stap meer is voor ons geen probleem

M.E.P. Security onderscheidt zich door kwaliteit, vakbekwaamheid en excellente service voor u en uw gasten. Wij leveren diverse diensten. Onze beveiligers zijn inzetbaar als servicegerichte beveiliger, hotelbeveiliger, receptionist of evenementenbeveiliger.

Het leveren van maatwerk vormt bij ons de standaard. Samen met u kijken wij naar uw wensen, eisen en behoeften. Op basis hiervan selecteren wij de ideale beveiliger(s) die gespecialiseerd zijn in het verrichten van de door u gevraagde taken. Wij zijn altijd in staat om met u mee te denken en werken met u samen totdat onze diensten in elk opzicht perfect aansluiten op het gewenste niveau.

Neem contact met ons op

Hebt u behoefte aan servicegerichte beveiliging? Neem contact met ons op om kennis te maken. Wij nemen graag de tijd om uw wensen en eisen te bespreken en verzorgen met plezier een vrijblijvend voorstel op maat. M.E.P. Security is gevestigd in Lelystad, maar levert beveiligers in de wijde regio en omliggende provincies.