Beveiliging Zwolle

Beveiliging Zwolle

BEVEILIGINGSBEDRIJF VOOR ZWOLLE

Vriendelijkheid en veiligheid gaan hand in hand met representatieve, vriendelijke en discrete beveiliging van M.E.P. Security. Ze zijn zichtbaar aanwezig voor de gasten en vormen een geruststellende aanwezigheid en aanspreekpunt, ook in de nacht. Ze houden ongenodigde gasten buiten de deur, weten hoe ze moeten handelen in geval van ongeregeldheden of calamiteiten en kunnen zelfstandig een ontruiming leiden als dat nodig is. Daarnaast kunnen ze personeel ondersteunen in hun taken, zoals kleine voorbereidingen of even een helpende hand bieden als er iets getild moet worden.

Vraag direct een offerte aan

EVENEMENTEN BEVEILIGING

U voelt zich verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel en gasten. In een wereld vol regels die steeds complexer worden moet u dat geen hoofdbrekers bezorgen. Geef daarom de zorg voor beveiliging uit handen aan M.E.P. Security en wij zorgen dag en nacht voor een veilige omgeving waarin u professioneel en vriendelijk bezoekers kan ontvangen en medewerkers zich veilig en welkom zullen voelen.

Tijdens evenementen is veiligheid van groot belang.

Het organiseren van een evenement kost tijd, energie en aandacht. Op de dag zelf wilt u genieten van het moment waar u naar toe gewerkt hebt. U zit niet te wachten op verstoring door ongeregeldheden of ongenodigde gasten.

Evenementenbeveiliging zorgt voor een soepel en fijn verloop van een evenement, bijeenkomst of feest. Met beveiliging van M.E.P. Security kan u daar zeker van zijn. Onze mensen zijn opgeleid tot gastvrouw of -heer en tot beveiliger. Uw gasten zien dus een representatieve host, u weet dat er altijd iemand klaar staat om discreet maar daadkrachtig in te grijpen bij ongeregeldheden.

Young youth teenagers attending a community gathering event.
onze kerntaak

M.E.P. Security levert beveiligingsmedewerkers.

Dat is onze kerntaak.
Maar uitgebreid verzorgen wij mensen die zorgen voor veiligheid en service, echte mensen die met beide benen in de maatschappij staan en betrokken zijn bij het bedrijf waar ze ingezet worden en de mensen die daar rondlopen.

Met een betrokken kijk op de mens spelen we in op de maatschappelijke persoonlijke groei van iedere medewerker. We leveren dus geen ‘poppetjes’, we sturen echte mensen die niet alleen goed opgeleid zijn, maar ook lekker in hun vel zitten. Goed in je vel zitten betekent een betere weerbaarheid tegen dat wat de dag biedt. Een balans tussen werk en privé zorgt er voor dat het een eenvoudig samenvloeit met het ander. Werk zit het privéleven niet in de weg, het leven zit het werk niet in de weg. Dat maakt onze mensen zowel professioneel als prettig in de omgang, hoe lang of zwaar de dag ook is. Niet omdat ons bedrijf daar beter van wordt, maar eerst en vooral omdat onze medewerkers daar profijt van hebben.