M.E.P. Security verzorgt beveiliging in verschillende sectoren. Zo zijn wij beschikbaar voor objectbeveiliging, receptiediensten, hotelbeveiliging, evenementenbeveiliging, uitvaartbeveiliging en beveiliging van bouwplaatsen. Zeer veelzijdig, dus. M.E.P. Security staat echter voor maatwerk op het gebied van beveiliging. Dit leidt ertoe dat wij ook met regelmaat worden gevraagd voor sectoren waarin beveiliging doorgaans minder vanzelfsprekend is, zoals woningontruiming.

De meerwaarde van beveiliging bij woningontruiming

Net zoals het werk van een beveiligingsbedrijf is ook het werk van een woningontruimingsbedrijf vaak zeer divers en – in het geval van een ontruimer – soms ook risicovoller dan verwacht. Ontruimers kunnen te maken krijgen met ongewenste factoren, zoals poging tot diefstal of zelfs agressie. Daarnaast werken ontruimers vaak met waardevolle inboedel die goed beschermd dient te worden.
In een ideaal scenario kan een woningontruimer ongestoord zijn werk gaan. Er zijn echter helaas altijd uitzonderingen. Soms moet een ontruiming plaatsvinden in lastige omstandigheden, bijvoorbeeld omdat een bewoner vanwege schulden zijn/haar huis moet verlaten en de inventaris moet worden afgevoerd. Of wanneer er een woningontruiming nodig is in een huishouden met relationele problemen, bijvoorbeeld bij een scheiding. Caswo Woningontruiming is een ontruimingsspecialist die sporadisch met dergelijke situaties te maken krijgt.
In dergelijke situaties kan M.E.P. Security worden ingeschakeld voor het leveren van beveiliging. Dankzij onze beveiligers kunnen de specialisten die de woningontruiming uit moeten voeren veilig en ongestoord hun gang gaan. Onze beveiligers houden toezicht, fungeren als aanspreekpunt en zorgen ervoor dat er geen ongeautoriseerde personen toegang krijgen tot het pand of de inboedel.

Ook bij zakelijke ontruimingen

Nog meer dan bij particuliere ontruimingen kunnen onze beveiligers een rol spelen bij bedrijfsontruimingen. Bij een bedrijfsontruiming gaat het meestal om grote panden die niet allemaal even overzichtelijk zijn. Hoe zorgt men er dan voor dat het overzicht wel wordt bewaard, bezittingen worden bewaakt en de ontruimers hun werk kunnen doen? Goede bewaking zorgt ervoor dat de werkzaamheden in alle rust en goede omstandigheden kunnen plaatsvinden, bedrijfsinventaris bewaakt en beschermd wordt en er wordt voorkomen dat ongenode gasten het pand binnen kunnen dringen.
Deze blog wordt u aangeboden door Backlinkmakelaar.nl