Banqueting

Banqueting

GESERVEERD MET EEN GLIMLACH

Tijdens een evenement, vergadering of andere bijeenkomst is het niet ongebruikelijk dat er eten en drinken geserveerd wordt. Wilt u dat laten doen op een vriendelijke, gastvrije en professionele manier, dan kan u één of meerdere banqueting medewerkers inzetten.

Vraag direct een offerte aan

CONTACT MET M.E.P.

Voelt u zich verantwoordelijk voor de gastvrijheid en service? Voor alles omtrent banqueting kunt u M.E.P. inschakelen. Ons hoofddoel is het creëren van een gastvrije omgeving. Voor vragen of opmerkingen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.

Onze Kracht

BREED INZETBAAR

Een banqueting medewerker kan u bij verschillende werkzaamheden ondersteunen, zoals het klaarzetten van tafels, het helpen opbouwen van een podium of geluidsinstallatie, het opnemen van bestellingen en het serveren van hapjes, drankjes of een maaltijd. Onze banqueting medewerkers zijn allrounders als het aankomt op ondersteuning tijdens een evenement of bijeenkomst. Ook zijn zij getraind in hulpverlening tijdens een calamiteit. En uiteraard zijn ze vriendelijk, spreken naast Nederlands ook Engels, zijn betrokken bij uw organisatie en piekfijn gekleed. Het zijn fijne flexibele mensen die lekker in hun vel zitten en daardoor goed bestand zijn tegen wat de dag brengt.

Offering drinks