Almere Beveiligingsbedrijf

Almere Beveiligingsbedrijf

BEVEILIGINGSBEDRIJF VOOR ALMERE EN OMSTREKEN

Onze beveiligers zijn niet alleen zeer representatief maar ook uitstekend getraind.

Met de beveiligingsdiensten van M.E.P. Security bent u verzekerd van een professional die zowel voor veiligheid zorgt als voor een nette vertegenwoordiging van uw organisatie of evenement. Daarnaast ondersteunen en ontlasten onze beveiligers u met de uitvoer van diverse taken en diensten, zoals de reservering van zalen of het begeleiden van bezoekers en gasten.

Vraag direct een offerte aan

BEWAKING, BEVEILIGING EN MEER

M.E.P. Security levert verschillende beveiligingsdiensten. Beveiligers kunnen onder andere worden ingezet voor Evenementenobjecten en gebouwen maar ook hotel, receptiediensten en bouwplaatsbeveiliging

Onze Kracht

TIJDENS EVENEMENTEN IS VEILIGHEID VAN GROOT BELANG.

Personeel en bezoekers willen zich uitermate kunnen richten op het evenement en in een plezierige sfeer kunnen genieten. Daarom is het gevoel van veiligheid van groot belang. Onze beveiligingsmedewerkers werken discreet en onopvallend. Uw gasten zien een vriendelijke en representatieve beveiligingsbeambte, die desondanks alles in het werk zal stellen voor optimale veiligheid. Wanneer het echt nodig is, treden onze professionals discreet en daadkrachtig op. Zodra de beveiliger zijn/haar taak onopvallend uit weet te voeren, blijven uw gasten veilig en genieten zij ongestoord van het evenement.

Wij vinden verbeterpunten belangrijk

Het willen behalen van een nog betere service is onderdeel van ons DNA. De educatie van onze beveiligers is doorlopend en zij hebben regelmatige uitgebreide evaluaties waarin wij, vaak samen met u, bespreken hoe de werkzaamheden zijn verlopen en hoe wij dit een volgende keer beter kunnen doen.

Wat is uw behoefte?

Graag gaan wij met u in gesprek om u samen de wensen en eisen te bespreken. Op basis van uw behoeften en waarden werken wij samen aan een optimaal team voor de gevraagde werkzaamheden.

CCTV Security Camera

Continu streven naar verbetering

Evaluatie speelt een belangrijke rol in onze organisatie en ons constante streven naar verdere verbetering van onze dienstverlening. Wij verzorgen realistische, praktijkgerichte trainingen en uitgebreide evaluaties.

Wij geloven in de kracht van een positieve benadering. Het verzorgen van een zelfverzekerde beveiligingsbeambte.