opleiding eso

EVENEMENTENBEVEILIGING

Wil jij werken als Event Security Officer?

Wanneer je de opleiding Event Security Officer hebt behaald, kun je beveiliger worden op evenementen en festivals. In de functie van evenementenbeveiliger met allerlei soorten publiek en verschillende omstandigheden. 

De opleiding leert je om te gaan met verschillende soorten publiek en uiteenlopende omstandigheden op evenementen. Er word veel aandacht besteed aan je werkhouding en het omgaan met calamiteiten die voor kunnen komen tijdens evenementen.

DE OPLEIDING ESO

De ESO opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkdeel. Het theoriedeel bevat de modules waarvoor examen moet worden gedaan bij het SVPB.

– Evenementen Beveiliging;
– Werken binnen wettelijke kaders.

Om beide examens goed voor te bereiden volg je een online training waarin je middels video uitleg en het theorieboek alle nodige informatie kunt opdoen. Aan het einde van de theorielessen kun je oefentoetsen maken welke veelal overeenkomen op de werkelijke examens.

Na het behalen van het theorie examen ga je ervaring opdoen in de praktijk. Je zal gaan werken op echte evenementen en leert daar in verschillende posities met het omgaan van conflict situaties.
Om praktijk examen te kunnen doen heb je meegewerkt aan zeker 10 evenementen waarvan 6 verschillende.

Zodra ook het praktijkexamen is behaald ben je officieel een Evenementen beveiliger.

OPLEIDINGSKOSTEN

De kosten voor het volgen van de opleiding Event Security Officer bedragen €800,00 incl. btw.

Wij bieden de mogelijkheid dit in 4 gelijke termijnen te betalen. Wil je graag een bijbaan als Evenementen beveiliger is het tevens mogelijk deze opleiding te volgen op basis van een studie overeenkomst.

Geïnteresseerd? Informeer dan naar de mogelijkheden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Sjaan

Kunstlinie Almere

“Heel fijn bedrijf om mee samen te werken, goeie beveiligers, fijne communicatie en heel flexibel!”

Jeroen van Amerongen, Projectmanager

City Marketing Lelystad

“Plots hadden wij extra inzet beveiliging en hostessen nodig tijdens de Beneluxtour, in tegenstelling tot andere aanbieders kon M.E.P. wel leveren en ook nog eens tegen een passend tarief. De dag van het evenement was zeer hectisch, maar dankzij de flexibiliteit het snelle schakelen en coördinatie van de medewerkers verliep alles naar volle tevredenheid. Ook de leerlingen van Scala kon een mooie dag evenement stage worden gegeven. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.”